Urn bootjes

Hoe mooi is het idee om je as te laten uitvaren op het water? Met deze urn bootjes is dit mogelijk. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en na 10-15 minuten zinkt het bootje en valt op de bodem uit elkaar om zo weer terug te keren naar de natuur. Voor iedereen die van watersport houdt, een connectie heeft met het water of dierbare herinningen heeft aan een prachtige locatie aan het water is dit product uitermate geschikt.


Urn bootje

Materiaal
Kleur
Wauw wat bijzonder! Dit urn bootje lost langzaam op en na 10-15 minuten verdwijnt het rustig in het water. Dit speciaal ontworpen product van Studio De Campagne maakt het mogelijk om een asverstrooiing op Nederlandse binnenwateren te doen. Het is zelfs goedgekeurd door de waterschappen, je krijgt een bijgeleverd certificaat. Het bootje wordt geleverd in een speciale kist die tegen betaling te personaliseren is, dit kost 49,95. In het opmerkingen veld kan je aangeven wat je wensen zijn.
Het urnbootje wordt in een speciale bekisting geleverd en het bootje staat op zijn kop: dit noemen we de transport houding. Dit is de meest veilige manier voor het transporteren van dit unieke product.
Bij levering van het urnbootje ontvangt u een uitgebreide instructie. Lees deze goed door. De maker van het urnbootje en Een Waardevolle Herinnering zijn niet aansprakelijk bij schade. 
Het bootje wordt in twee maten geleverd:
Maat M kan tot een kilo as houden
Maat L kan tot vier kilo as houden
Voor dit bijzondere product worden bezorgkosten berekend. Deze zijn 25,00 euro voorrijkosten deze zijn meegerekend in de prijs.

 

Urnbootje

€ 375,00

Urn bootje personaliseren

Materiaal: Houten kist
Kleur: naturel
Je kan er voor kiezen om de kist waarin het urn bootje geleverd wordt te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de naam of een tekst. Er kunnen maximaal 50 tekens op de kist gezet worden.
Wil je een afbeelding of iets anders laat het weten in overleg is veel mogelijk en je ontvangt daar een aparte prijsopgave van.
Wil je geen tekst dan wordt de kist standaard geleverd zoals op de tweede foto. Studio de Campagne is de maker van dit bijzondere object.
Standaard tekst tot maximaal 50 letters/tekens is 49,99.
Urn bootje

€ 49,99