Gedenksieraden: ringen, hangers & bedels

Met deze unieke gedenksieraden draag je een deel van je dierbare altijd bij je.  Door het doorzichtige asbolletje is de as van je dierbare te zien. De zilveren sieraden worden ingelegd met as, waardoor het een persoonlijk en bijzonder sieraad wordt. Maak hieronder een keuze uit de diverse sieraden ik aanbied:

Veel van de sieraden die bij Een Waardevolle Herinnering te koop zijn worden gemaakt door een enthousiaste kunstenares die elk sieraad handmatig voor je maakt. Hierdoor is jouw sieraad met de asbol een one of a kind. Door de keuze in de kleuren van de glasbollen, waarin je een klein beetje as in kan laten verwerken, wordt jouw sieraad nog meer gepersonaliseerd.

Doordat jouw sieraad met de hand gemaakt wordt is de levertijd langer tussen de 8-10 weken.  Hoe stuur ik de as toe? Nadat je bestelling is geplaatst stuur ik je een retourenvelop toe met speciale ziplock zakjes om de as in te doen. Het adres op de retourenvelop is van de kunstenares die jouw assieraad gaat maken. Ondertussen stel ik haar op de hoogte wat jouw wensen zijn.  Zodra jouw sieraad klaar is stuurt zij jouw waardevolle aankoop naar je toe.