Duurzaam

Kies je liever voor een duurzame urn? Een Waardevolle Herinnering heeft een uitgebreid aanbod! Hier vind je de mooiste duurzame urnen. Deze urnen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Uniek in Nederland.

Natuurstof: 

De natuurstof urn is gemaakt van ARBOFORM® . Een in Duitsland gecertificeerd materiaal wat 100% afbreekbaar is en wat uit hernieuwbare bronnen is vervaardig vermengd met afbreekbaar materiaal. ARBOFORM®    

 

3-D geprinte urn en topping:

Deze urnen en toppings worden ook in Duitsland gefabriceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Deze fabrikant heeft het zo ontwikkeld dat het product erg licht aanvoelt. Je kan ervoor kiezen de urn op een natuurbegraafplaats te begraven of thuis te bewaren. Zolang de urn niet met direct zonlicht en vocht in aanraking komt kan je dit kunstwerk ook thuis neerzetten. Wel wordt geadviseerd de as in een speciale aszak te bewaren.

 

Relief urn en schalen:

Nog een prachtig ontwerp! Deze Duitse ontwerpers hebben heel handig gebruik gemaakt van verschillende afbreekbare materialen als natuurstof, hout en leer. Hierdoor is het ontwerp modern en tijdloos te noemen.