Cardboard urnen biologisch en duurzaam

Een Waardevolle Herinnering is exclusief leverancier van deze duurzame cardboard urnen. Deze honingraat kartonnen urnen zijn van FSC gecertificeerd recyclebaar materiaal en bovendien biologisch afbreekbaar. Dit product, zonder de fotoframe, is hiermee ecologisch en zeer milieuvriendelijk.

Deze bijzondere urnen worden handgemaakt in Italië en Een Waardevolle Herinnering is de eerste in Nederland die deze urnen in haar collectie heeft opgenomen.  Deze unieke en bijzondere urnen van Italiaans design zijn ook verkrijgbaar in duurzaam hout.

Opties en mogelijkheden

 

Er wordt aan de bovenzijde van de urn een silhouet van een boom gefreesd.
Er worden boomzaadjes bij de urn geleverd om op die manier iets terug te geven aan de natuur.
Er wordt een biologisch afbreekbare aszak meegeleverd.

Bekijk in het dropdown menu de Juno, Ceres, Mars, Minerva en de Venus in al hun kleurstellingen. Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag.


Download
Engelse versie Cardboard urnen
Hier zie je een folder over de beschikbare cardboard urnen en andere objecten. Staat er iets tussen wat niet op de website staat? Laat het weten alles wat op de folder staat is te bestellen. Geef aan over welke urn je meer informatie wilt via het contactformulier en ik zorg voor een prijsopgave.
brochure umani INGLESE copert.scurafiera
Adobe Acrobat document 3.2 MB
Download
Informatie sheet
Hier zie je een informatie sheet over de cardboard urnen. Op de icoontjes kun je zien dat dit product duurzaam is. Heb je vragen stel ze gerust.
INFOGRAFICA UK.pdf
Adobe Acrobat document 2.9 MB